دکتر سارع زرع پیما

پارگی زودرس کیسه آب

پارگی زودرس کیسه آب
فهرست مطالب

پارگی زودرس کیسه آب یعنی دقیقاً پاره شدن قبل از اینکه انقباضات رحمی اتفاق افتد که معمولا در ۱۰ درصد حاملگی ها این عارضه رخ می‌دهد. پارگی زودرس کیسه آب اگر هنگامی که رخ می دهد به پزشک مراجعه نکنید مشکلات زیادی را برای شما و فرزندتان به وجود می اورد. پارگی کیسه اب در مادران به عوامل مختلفی وابسته است.

پارگی خود به خودی کیسه آب در زمان های قبل از انقباضات علامت های خاصی دارد و اتفاق نظر هایی در رابطه با پارگی کیسه آب وجود دارد که با افزایش سن بارداری دیواره کیسه آب ضعیف می ‌شود و امکان پارگی به مراتب بیشتر می شود و زمانی که پارگی زودهنگام کیسه آب قبل از زمان زایمان به وجود ‌آید پروسه ضعیف شدن رحم هم افزایش پیدا می‌ کند و فاکتورهای مثل هیپوکسی التهاب کشش و عفونت را ایجاد می نماید.

بعضی از فاکتور های کلی برای پارگی زودهنگام کیسه آب در خانم ها به این شکل است که بدون علامت می باشد و در خانم هایی که سرویکس کوتاه در سونوگرافی آنها نشان داده شده است خطر نسبی بیش تری دارند.

در حالی که بعضی از صاحب نظران در این زمینه در رابطه با درمان پروژسترون ها برای خانم ها که بدون هیچ گونه نشانه هستند و سرویکس کوتاه دارند پیشنهاد می‌کنند که به صورت روتین یکسری بررسی ها را انجام بدهند و تست هایی در رابطه با میزان ضخامت دیواره رحم از خودشان بگیرند .

همانطور که می‌دانید جنین در میان رحم و در داخل یک کیسه پر از آب قرار می گیرد که به آن کیسه آمنیوتیک هم گفته می‌شود که قبل از زایمان و به دنیا آمدن نوزاد این کیسه پاره می شود و تمامی مایع  از ان  خارج می شود.

این اتفاق پارگی کیسه آب نام دارد معمولاً این پارگی ها مایع آمنیوتیک را درد های زایمانی رخ می‌دهد اگر کیسه آب قبل از هفته سی و هفتم پاره شود به آن پارگی زودهنگام می گویند.

زمانی که پاره شدن کیسه آب به صورت قبل از موعد رخ دهد امکان دارد باعث به وجود آمدن زایمان‌های زودرس شود.

پارگی کیسه آب حدود ۳ درصد بارداری‌ها را به خود اختصاص می‌دهند در و خطرات ناشی از پارگی کیسه آب بر اساس سن بارداری متفاوت می شود در صورت پاره شدن کیسه آب باید خیلی زود از اقدامات درمانی جهت زایمان انجام شود.

علت پاره شدن کیسه آب زودتر از چیست؟

علت پاره شدن کیسه آب زودتر از چیست؟
علت پاره شدن کیسه آب زودتر از چیست؟

علت پاره شدن کیسه آب به طور دقیق مشخص نیست اما معمولاً اختلالات جفتی مثل نارسایی‌های جفتی هماتوم یا عفونت می‌تواند دلایل پاره شدن کیسه آب باشند.

از موارد دیگری که می‌توان به آنها اشاره کرد:

  •  داشتن سابقه زایمان زودرس یا پاره شدن کیسه آب در زمان قبل از موعد زایمان است.
  •  خونریزی واژینال در بارداری
  •  انجام جراحی سرویکس بارداری
  • چندقلویی
  •  افزایش مایع آمنیوتیک در کیسه آب
  •  ضربه مستقیم به شکم
  • خونریزی های واژینال

هستند. باید بدانید که انجام فعالیت های مادر باردار و انجام ندادن یک سری از فعالیت ها به وسیله او علت پاره شدن کیسه آب نمی باشد.

دکتر ساره زرع پیما

من دکتر ساره زرع پیما متخصص زنان و زایمان و نازایی هستم، تخصص های من در زمینه های بارداری، جراحی زیبایی زنان و بیماری های زنان است.
درمطب من که در اهواز واقع شده است خدمات بسیاری در این 3 زمینه ارائه میشود.
خدمات کلی ما عبارت اند: لابیاپلاستی، سفید کردن واژن، تنگ کردن واژن، کربوکسی تراپی، درمان مشکلاتی همچون یاِسگی و اختلالات قائدگی، تخصص در زمینه زایمان سزارین و طبیعی و درمان بیماری هایی چون کیست تخمدان، تنبلی تخمدان و… میباشد.

شبکه های اجتماعی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 12 =

بهترین متخصص زنان در اهواز

به طور کلی متخصص زنان و زایمان یکی از پزشکان است که در مسائل مرتبط با سیستم های تولید مثل خانم ها تخصص دارد پزشکان جداگانه در معالجه خانم ‌ها تخصص دارند قرن‌ ها ست که این متخصصان در امور

ادامه مطلب»
آیا عمل لابیاپلاستی بر میل جنسی خانم ها تاثیر می گذارد؟؟
لابیاپلاستی

لابیاپلاستی یکی از شایع ترین جراحی های زنان در قسمت تناسلی شده است که به دلایل مختلفی از قبیل برطرف شدن عفونت های دائم و برای زیباتر شدن و بهبود در روابط جنسی انجام می‌گیرد. برخی از افراد فکر می‌کنند

ادامه مطلب»
زایمان سزارین

همانطور که می دانید هیچ چیز همانند در آغوش گرفتن نوزاد برای مادری که ۹ ماه انتظار او را کشیده است شیرین نخواهد بود. اما برای تحقق یافتن این آرزو نیاز به این است که مراحل زایمان انجام شود امروزه

ادامه مطلب»