سقط جنین ممکن است به دلیل مشکلات خاصی خود به خود به وجود بیاید و ممکن است شخص با استفاده از دارو ها و به جراحی برای آن اقدام نمایند.
اگر شما هم به تازگی صورت سقط جنین داشته اید و یا در رابطه با آن نگران هستید به شما پیشنهاد می شود که مطالب ما را دنبال کنید در ادامه به شما توضیحاتی در رابطه با علائم سقط و اینکه چگونه می توان از آن جلوگیری کرد و یا اینکه سقط جنین درد دارد یا خیر و با شما صحبت خواهیم کرد.
سقط جنین چیست؟
تصمیم گیری برای پایان دادن به بارداری کار راحتی نیست بعد از سقط جنین داشتن احساس ناراحتی یا گناه امری طبیعی می باشد این اساس میتواند در هر فردی به شکل متفاوتی به وجود بیاید اگر احساس غم و اندوه می کنید و تحریک پذیر و مضطرب هستید و دچار مشکلات خواب شد حتما با پزشکتان در این رابطه صحبت کنید درصد نیاز دارو ها و مشاوره ها می تواند به درمان افسردگی تا کمک کند تاکنون اثبات نشده است که سقط های آینده را تحت تأثیر قرار دهد مگر اینکه عوارض در رحم ایجاد شده باشد.
علائم سقط جنین چیست؟


اگرچه سقط در اوایل بارداری می تواند با یک دوره پریودی اشتباه گرفته شود اما بعد از گذشته هشت یا هفت احتمال پریود کاملا از بین می رود و اگر در زمان بارداری نشانه های زیر را تجربه کردید بلافاصله باید به مراکز درمانی مراجعه کنید از نشانه های سقط می توان به لکه بینی شدید درد شکم خونریزی خفیف تا شدید از واژن ترشح بافت یا مایعات از واژن کمر درد خفیف یا شدید اشاره کرد.
چه میزان خونریزی واژینال نشانه سقط جنین است؟
در فرایند آماده سازی برای بارداری و بعد از آن سقط جنین خانم ها به ویژه رحم و واژن آن ها دچار اغتشاش اختلالاتی میشود در این فرآیند ممکن است به دلایل مختلفی فرد دچار خونریزی شود برخی از خانم ها با کمترین خونریزی واژن در زمان بارداری نگران میشوند و نمیتوانند از مقدار خونریزی واژینال را تشخیص بدهند برخی افراد خونریزی بسیار کمی دارند و فقط حالت لکه بینی را تجربه خواهند کرد و در برخی دیگر افراد خونریزی شدید اعتدال خون هم دیده میشود و معمولا هرچه مدت زمان بارداری بیشتر باشد خونریزی شدید ترین را به دنبال سقط خواهید داشت.
چه چیزی باعث سقط جنین میشود؟


دلیل نیمی از سقط ها به دلیل ناهنجاری های کروموزومی در تخمک و اسپرم والدینی باشد مشکلات کروموزومی تصادفی هستند و ارتباطی با سلامت والدین ندارند از دلایل دیگر آن می توان به موارد زیر اشاره کرد مشکلات کروموزومی عفونت بینظمی و هورمونی قرار گرفتن در محیطی با سطح بالای تشعشعات یا مواد سمی کاشت نامناسب تخمک در دیواره رحم زنان ما در نا هنجاری های رحمی دهانه رحمم ناتوان سیگار و الکل دیابت بیماریهای تیروئیدی بیماری قلبی مادرزادی بیماری کلیوی شدید اشاره کرد.
دلایل سقط مکرر چیست؟
برخی از مواقع علت سقط مکرر مشخص نمی شود اما به علت این اتفاق قبل از ورزش های بارداری باشد اما باید بدانید بسیاری از افراد با چنین شرایطی میتوانند در آینده هم بچهدار شود.
از دلایل شایع این مشکل می توان به موارد زیر اشاره کرد اختلالات لخته شدن خون اختلالات نادری هستند که در سیستم ایمنی مثل سندروم آنتی فسفولیپید میتواند باعث چسبندگی خون و سقط مکرر شود مشکلات تیروئید بررسی سلامت تیروئید قبل از بارداری امری ضروری می باشد.
مشکلات مربوط به تیروئید می تواند احتمال سقط جنین را هم افزایش دهد آنتی بادی های تیروئید مولکول های کوچکی در خون هستند که تیروئید تمرین می کنند سطح بالای این آنتی بادی و در بدن خطر سقط را هم به همراه دارد شکل غیر طبیعی رحم خطر سقط افزایش می دهد این مشکلات در سونوگرافی مشخص خواهد شد از دلایل دیگر سقط مکرر می توان به مشکلات ژنتیکی ظرف دهانه رحم و سقط های قبلی هم اشاره کرد.
سقط خود به خودی چیست؟


ساخت خود به خود از دست دادن غیرعمدی بارداری قبل از هفته بیستم بارداری گذشته حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد بارداریها در این دوره به سقط می شود.
آمار واقعی بیشتر از اینها است فقط چند اصطلاح نشان میدهد مشکلی در زمان حاملگی به وجود آمده از این رو کرد درست میشود بیشتر استخدام دلیل رخ میدهد که جریمه طور طبیعی رشد نکرده است سقط جنین یک تجربه ارایه می باشد اما این به عنوان تجربه آسانی نیز با دانستن این که چه چیزی می تواند باعث سقط جنین شود میتواند خطرات آن را کم کنیم و در رابطه با جلوگیری از افسردگی امتحان در این زمینه گام بردارید.
چه چیزی باعث سقط جنین میشود؟
فعالیت های روزانه که باعث سقط جنین می شوند عبارت اند از:
ورزش از جمله فعالیت های هستند که با شدت زیاد میتواند منجر شود و موجب سقط جنین گردد مثل پیاده روی و دوچرخه سواری رابطه جنسی با شدت عوارض زیادی دارد.
عوامل خطر سقط جنین را افزایش میدهد
خانم هایی که بالای ۳۵ سال سن دارند نسبت خانم های جوان تر خطر سقط جنین در آن ها بیشتر است در سن ۳۵ سالگی ۲۰ درصد وجود دارد. که سقط جنین بالاتر میرود این درصد در ۴۰ سالگی ۴۰ درصد و در ۴۵ سالگی ۸۰ درصد میشود.
سقط جنین برای خانم هایی که دوست داشته اند ریسک بیشتری دارد آن هایی که بیماری مزمن مثل دیابت کنترل نشده و بیماری های کلیوی دارند که سقط جنین در آن ها بالا میرود برخی از ناهنجاری هایی که به دهانه رحم و بافت های ظریف دهانه رحم مرتبط هست خطر سقط جنین را بالا می برد.
خانم هایی که سیگاری هستند نسبت به کسانی که سیگار نمی کشند سقط جنین بیشتری دارند مصرف زیاد الکل و مصرف غیر مجاز و مواد مخدر خطر سقط جنین را بالا می برد بیش از اندازه لاغر یا چاق بودن هم ارتباط مستقیمی با سقط جنین دارد آزمایشات تهاجمی و غیر تهاجمی قبل از زایمان مثل نمونه برداری از پرزهای کوریونی و آمنیوسنتز می تواند در سقط جنین موثر باشد.
آیا سقط جنین با درد همراه است
تجربه سقط جنین در هر فرد با دیگری متفاوت است اما ممکن است با گرفتگی شدید و درد زیادی همراه باشد اما بسیاری از بانوان میتوانند این ناراحتی ها را مدیریت کنند و برای آن ها به نسبت راحتتر است. درد در سقط جنین بستگی به نوع سقط خواهد داشت. نوع رایج سقط وجود دارد که عبارت اند از:
سقط دارویی اتساع و تخلیه
سقط ناقص چیست و چه نشانه هایی دارد؟


سقط ناقص بسیار نادر است اما گاهی ممکن است در زمان حاملگی هم اتفاق بیفتد اصطلاحا سقط ناقص گمراه کننده هستند زیرا به نظر میرسد سقط اتفاق نیفتاده باشد در واقع فقط به وجود آمده اما هنوز مواردی در رحم باقی مانده است برخی از نشانه های سقط ناقص عبارت اند:
- از خون ریزی بیش از حد انتظار خونریزی
- خونریزی که بیش تر از ۳ هفته طول میکشد
- حالت تهوع
- استفراغ
- اسهال
عوارض سقط جنین چیست؟


بعضی از آن ها که سقط جنین انجام میدهند دچار عفونت های شدید می شوند که به آنها سقط جنین سبتیک گفته میشود علائم و نشانه های مثبتی که عبارتند از تب لرز حساسیت در زیر شکم ترشحات بدبو در واژن. سقط جنین می تواند خطر ساز باشد و در بیش تر موارد تا چند ماه طول می کشد که عوارض ان از بین برود.
———————————————————–
راه های ارتباطی با دکتر ساره زرع پیما
پیج اینستاگرام دکتر ساره زرع پیما
کانال آپارات دکتر ساره زرع پیما
کانال نماشا دکتر ساره زرع پیما
———————————————————–